Hvem fortæller historierne, når vi ikke er her længere?

/
...der er endnu en grund til, at jeg fotograferer vores liv (og kontinuerligt skriver om stort og småt i bøger til hver af mine børn). En stor en. Og det er, at jeg er meget bevidst om, at jeg en dag ikke er her mere.

Hverdagen: Where the magic happens (jo, det er!)

/
Jeg synes, at hverdaglivet er ret så interessant! Der er nok dem, som tænker, at hverdagen med børn må være usandsynligt kedelig, men faktisk keder jeg mig sjældent (lige bortset fra, når jeg har været overmodig og sagt ja til at være hunden i “far, mor og børn”).

Print dine fotos!

/
For nylig druknede min Iphone. Jeg fik et iskoldt sug i maven og en smule flimren for øjnene ved tanken om de mange fotos, der lå på den, og i den umiddelbare panik kunne jeg ikke huske, hvornår jeg senest havde lavet back-up.

Er du også en lillebitte smule træt af gaveræset?

/
Herhjemme er det mig, der står for julegaverne Det vil i praksis sige, at jeg hvert år skal ud at købe 19 julegaver (!) til den nærmeste familie. Og vel at mærke gaver til en masse skønne mennesker, som vitterligt intet mangler - tværtimod kunne de fleste (mig selv inklusiv) sikkert med fordel rydde ud i bunkerne i kælderen, under sengen og alle de andre steder, ting har det med at hobe sig op.

Om at huske sig selv og hinanden gennem fotografi

/
I mit hjem hænger adskillige fotografier, som jeg har taget af min familie over de sidste 7-8 år. Hver især er de et fastfrosset minde om en tid, en dag, et øjeblik i mit og vores liv. De minder mig om, at tiden går og er gået, og de giver mig et sug i maven eller en varm fornemmelse, når jeg i dem genkender en central del af min datters væsen, eller

Derfor vil du elske dokumentarisk familiefotografi!

/
Jeg har ladet mig fortælle, at mine øjne slår gnister, når jeg fortæller om dokumentarisk familiefotografering (sikkert på samme måde som når jeg begejstret fortæller om mine børn).  Dokumentarisk familiefotografering handler om at skabe fotografier, som omfavner og dokumenterer det ægte, levede liv...