Hej, jeg hedder Ditte.

Jeg er dokumentarisk familiefotograf med fokus på at dokumentere alle de sjove, kaotiske og kærlige øjeblikke, som familielivet består af.

Jeg er af den overbevisning, at det er lige her, midt i den monotone og til tider udmattende hverdag, at meningen og den glimtvise lykke findes. Ikke rundt om hjørnet, når opgaven er landet, ferien sat i gang eller når mørket giver plads til lyset. For mig findes det lige her i min families hverdagskaos.

Jeg er passioneret omkring at dokumentere min egen families hverdagsliv, så vi har muligheden for sammen at grine (eller eller fælde en tåre) over øjeblikke af vores fælles historie, som ellers ville blive glemt.

Og så er jeg uddannet psykolog med egen praksis sideløbende med at jeg fotograferer. For mig er denne kombination en fantastisk måde at forene min interesse i mennesker og livet (både når det er godt og gør ondt) og min kreativitet.

Jeg tror på, at det er vigtigt at omfavne hele paletten af vores uperfekte liv: Nullermændene, frustrationerne og latterkramperne. At fortælle hele historien.

Og det er målet, når jeg fotograferer. Både for mig selv og for andre.